dinsdag 1 september 2020

Tovano: Nieuwe oogst Spaanse mini-vijgen gearriveerd

Bij Tovano, dochteronderneming van het beursgenoteerde Acomo, zijn de eerste week van september 2020 de eerste Spaanse mini-vijgen van de nieuwe oogst gearriveerd.
"Het is weliswaar niet het artikel met de hoogste omzet, maar de kenners weten deze specialiteit altijd wel te waarderen. Met name speciaalzaken en de ambulante handel nemen graag enkele doosjes mee. De vakanties zijn voorbij en dan kunnen ze hun klanten weer wat nieuws aanbieden", vertelt directeur Richard Strijbis.

"Het is een kleine vijg, met een grootse smaak en voor een aantrekkelijke prijs. De Spaanse vijgen zijn net iets eerder beschikbaar dan de Turkse en het is ook echt een ander vijgje", vervolgt Richard. "Het is een echt snackvijgje met een beetje meel erop. We voeren deze Spaanse mini-vijgen wel tot februari, maar traditiegetrouw is de verkoop de eerste weken van het seizoen het grootst."

De prijzen zijn weliswaar iets hoger dan vorig jaar, maar volgens de zuidvruchtenhandelaar uit Maasdijk blijven de mini-vijgen alleszins betaalbaar. "Het is echt doosjeshandel en veel klanten nemen een paar doosjes mee. Doordat ze per vijf kilogram zijn verpakt, hoef je niet direct grote aantallen af te nemen."

Meer weten of bestellen? Neem snel (via hier) contact op met Richard Strijbis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten